Creat!ve Days εμφανιστείτε στην 1η σελίδα!

Θέλετε υψηλή κατάταξη και κίνηση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google;

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΤΕΤΕ;

Υψηλής Ποιότητας Απόδοση με βάση το SEO!

GOOGLE ANALYTICS;

ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!

SEO σημαίνει “βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.”

“Συμβουλευτείτε την Creative Days για να το πετύχετε!”

Creative Days SEO Company
Creative Days SEO Company

Υψηλής Ποιότητας Απόδοση με βάση το SEO

Ακολουθώντας τα βήματα της νέας ψηφιακής Εποχής, η Creative Days είναι μία εταιρεία ψηφιακού marketing νέας γενιάς, αποτελούμενη από μία ομάδα υψηλά εκπαιδευμένων προγραμματιστών, web-developers και εμπειρογνωμόνων στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, οι οποίοι, με τις ικανότητες τους και την αφοσίωσή τους, θα κάνουν την εταιρεία σας να λάμψει στον ψηφιακό κόσμο. 

Η εταιρεία Creative Days SEO

Η εταιρεία SEO Creative Days είναι μία εδραιωμένη εταιρεία που χρησιμοποιεί την εμπειρία της προς όφελός σας!

Οι ειδικοί μας είναι εδώ για εσάς, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας, να σας βοηθήσουν να θέσετε τους στόχους σας και να σας καθοδηγήσουν να τους πετύχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εταιρεία μας φροντίζει να είναι σε επαφή μαζί σας και να σας ενημερώνει καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ώστε να πάρετε μία γεύση από το θαυμαστό κόσμο του digital marketing και να δείτε ιδίοις όμμασι το εγγυημένο αποτέλεσμα των υψηλής ποιότητος υπηρεσιών που παρέχουμε! 

Περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

SEO

SEO θα πει Search Engine Optimization, δηλαδή Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης. Πρόκειται για μία μέθοδο, μία στρατηγική, μέσω της οποίας η ιστοσελίδα σας μπορεί να ανιχνευτεί από τις μηχανές αναζήτησης και να βαθμολογηθεί ψηλότερα από εκατομμύρια άλλους ιστότοπους.

Local SEO

Το Local SEO σημαίνει Τοπική Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης. Πρόκειται για μία μέθοδο που δίνει τη δυνατότητα στις online επιχειρήσεις να προωθήσουν τα αγαθά ή τις υπηρεσίες τους στους δυνητικούς τοπικούς πελάτες τους επί τόπου, δηλαδή τη στιγμή που οι δυνητικοί πελάτες της τοπικής αγοράς αναζητούν την επιχείρηση στο διαδίκτυο. Θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να δώσει μία επιχείρηση το στίγμα της διαδικτυακά. 

Ψηφιακές Υπηρεσίες

Το Digital Marketing  επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προωθούν τη δουλειά τους και να διαφημίζουν τα προϊόντα τους στο διαδίκτυο, μέσω βίντεο, social media, email, και εφαρμογών. Για να το πετύχει αυτό, το digital marketing χρησιμοποιεί πλατφόρμες, όπως μηχανές αναζήτησης, ιστότοπους, και βελτιστοποίηση περιεχομένου.

ROI driven Agency

ROI driven Agency
– Τι αναμένει κάθε πελάτης από μία εταιρεία digital marketing Αξιόπιστη, υπεύθυνη και αποτελεσματική και για μικρές και για μεγάλες εταιρείες

Το ROI αντιπροσωπεύει την απόδοση της επένδυσης και είναι μια πλατφόρμα που η Creative Days χρησιμοποιεί, για να διευκολύνει το ηλεκτρονικό εμπόριο, και το SaaS lead generation businesses. Η απόδοση της επένδυσης (ROI) είναι εξαιρετικά ελκυστική, επειδή προσφέρει αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία Creative Days φροντίζει η επιχείρησή σας να αξιοποιήσει στο έπακρο το ROI.

Επιλέγοντας προσεκτικά τις λέξεις-κλειδιά, καλούμε τους πελάτες σε οργανικά SERPs και επιτυγχάνουμε υψηλό βαθμό στο σύστημα κατάταξης των μηχανών της Google. Η απόδοση επένδυσης (ROI) μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τη χρήση επαναλαμβανόμενης επισκεψιμότητας, συνδρομές αγοράς κ.λπ., προκειμένου να στοχεύσετε την επισκεψιμότητα παραπομπής, που είναι η  επισκεψιμότητα στην οποία στοχεύει ένας ιστότοπος. 

Εταιρεία Creative Days – Πώς επιτυγχάνουμε την κατάταξη στην 1η σελίδα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Εταιρεία Creative Days
–Πώς επιτυγχάνουμε την κατάταξη στην 1η σελίδα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Σεβόμενοι  τόσο τον τομέα μας όσο και τους πελάτες μας, στην Creative Days δε δίνουμε υποσχέσεις που να μην μπορούμε να τηρήσουμε. Το αποτέλεσμα που εγγυώμαστε παραδίδεται εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ώστε να μη χάνει σε δυναμική. 

Στόχος μας είναι να δώσουμε στην εταιρεία σας τη δυνατότητα να ξεχωρίζει στον ψηφιακό κόσμο και να διατηρεί την ξεχωριστή της θέση επί μακρόν. Οι ειδικοί μας, έχοντας το απαιτούμενο επίπεδο ικανοτήτων και ευελιξίας, μπορούν να προσαρμόσουν οποιαδήποτε εταιρεία, μεγάλη ή μικρή, στα μέτρα του κόσμου του ψηφιακού ιστού.

Creative Days – Φέρτε οργανική κίνηση στον ιστότοπό σας!

Αναθέστε στην έμπειρη ομάδα μας να σας βοηθήσει να φέρετε περισσότερη οργανική κίνηση στην ιστοσελίδα σας μέσω των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google, το Yahoo και το Bingo. Οι ειδικοί μας θα δουν το υλικό σας, θα το  κατανοήσουν και θα κάνουν όλες τις απαραίτητες προσαρμογές, ώστε ο ιστότοπός σας να είναι πιο ελκυστικός για τις μηχανές αναζήτησης. Παρέχοντάς σας υπηρεσίες όπως ο έλεγχος του ιστότοπου, η δημιουργία ενός εξατομικευμένου SEO και η εφαρμογή άλλων στρατηγικών, η Creative Days θα προετοιμάσει  το δρόμο για να πετύχει η εταιρεία σας τους στόχους της! Είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι όσο πιο βελτιστοποιημένη είναι η τοποθεσία σας για τις μηχανές αναζήτησης, τόσο αυξάνει ο ιστότοπός σας τις πιθανότητες να ταξινομεί λέξεις-κλειδιά και προτάσεις που σχετίζονται με την εταιρεία σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Στην Creative Days φέρνουμε αποτελέσματα!

web-design creativedays

Ιστοσελίδες με εύκολη διαχείριση, δελεαστική και ομαλή πλοήγηση και γρήγορη φόρτωση από τα πρωτοποριακά εξειδικευμένα μυαλά της ομάδας μας!

Reliable Web Development

Οι προγραμματιστές μας, εξειδικευμένοι στη δημιουργία τόσο απλών όσο και πολύπλοκων ιστότοπων, από σελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου μέχρι ιστοσελίδες CMS ή mobile, παραδίδουν επιμελώς σχεδιασμένες υψηλούς απόδοσης ιστοσελίδες. 

Powerful SEO

Η Creative Days προσφέρει  τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες στην αγορά, χρησιμοποιώντας τη βέλτιστη μέθοδο έρευνας λέξεων κλειδιά, δημιουργώντας ποιοτικό περιεχόμενο, χτίζοντας συνδέσμους και πολλά άλλα. Βρείτε την εταιρεία σας ανάμεσα στα κορυφαία αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης.

Dynamic and effective Marketing

Ξεχωρίστε μέσω του social media marketing, των μετα-διαφημίσεων, του SEO και άλλα…και κάντε την εταιρεία σας εντυπωσιακή και αξιοπρόσεκτη!

Professionalism from our experts

Οι επαγγελματίες μας είναι εδώ ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν την εταιρεία σας να πετύχει τους στόχους της, παραδίδοντάς σας αποτελέσματα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Η ομάδα μας!

Οι ειδικοί μας, εκπαιδευμένοι και προσαρμοσμένοι στο γρήγορο ρυθμό της νέας ψηφιακής εποχής, έχουν παραπάνω από τα απαραίτητα προσόντα και δεξιότητες να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα σας. Μετρώντας χρόνια εμπειρίας, γνωρίζουν πώς να φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα, παραδίδοντάς τα υπεύθυνα και επαγγελματικά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Αυτό, όμως,  που κάνει την ομάδα μας μοναδική είναι η αγάπη και ο άσβεστος ενθουσιασμός για τον τομέα μας. Είμαστε μια ομάδα προγραμματιστών και ειδικών στο διαδίκτυο, που χαιρόμαστε να συναντιόμαστε με τους πελάτες μας, να κατανοούμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους και να τους οδηγούμε με την καίρια συμβολή μας να πετυχαίνουν τους στόχους τους. 

Με  τη δημιουργικότητά μας, τα καινοτόμα μυαλά μας και την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε έξω από το κουτί, μπορούμε να οδηγήσουμε την εταιρεία σας σε ένα άλλο επίπεδο,  κάνοντάς σας πιο ανταγωνιστικούς και βοηθώντας σας να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Αληθινοί υπηρέτες του υπεύθυνου και αποτελεσματικού μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας!

Τι είναι σημαντικότερο, το PPC ή το SEO;

Η κύρια διαφορά μεταξύ του SEO και του PPC είναι ότι η κίνηση από το SEO είναι δωρεάν, ενώ η κίνηση από το PPC είναι επί πληρωμή. 

Πόσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι η ιστοσελίδα μου να ανέβει ψηλά στην κατάταξη της Google;

Θα χρειαστούν τουλάχιστον 120 μέρες ώστε οι βασικές σας λέξεις-κλειδιά και η ιστοσελίδα σας να αρχίσουν να κατατάσσονται ψηλά στη μηχανή αναζήτησης της Google. Παρόλο που τον τελευταίο λόγο για το πού θα καταταχθεί η σελίδα σας τον έχουν οι διάφοροι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης, και πάλι, μέσα σε 120 μέρες η ιστοσελίδα σας θα μπορεί να είναι σε θέση να λάβει υψηλή κατάταξη στη Google. 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ SEO

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.