Δωρεάν Έλεγχος διαφημίσεων Google

Ζητήστε μια πρόταση!

Ζητήστε από την ομάδα μας να εξετάσει δωρεάν τα ιστορικά δεδομένα. Θα επιστρέψουμε με χρήσιμες πληροφορίες ως προς τον καλύτερο τρόπο βελτίωσης της απόδοσης του λογαριασμού σας. Ελάτε να δουλέψουμε μαζί και δείτε να υλοποιείται το καλύτερο δυνατό  σενάριο για την επιχείρησή σας.
Complimentary Google Ads Audit


Τι είναι ο Έλεγχος διαφημίσεων Google;

Τι κάνουμε (εν ολίγοις)

Πριν σας αναλάβουμε ως πελάτη, θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι η ομάδα μας μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησής σας σε συνεχή βάση.

Ως εκ τούτου, η στρατηγική μας είναι να ελέγξουμε και να αναλύσουμε τους λογαριασμούς διαφημίσεων Google και άλλα διαφημιστικά δεδομένα που μπορεί να έχετε συσσωρεύσει.

Θα εξετάσουμε πράγματα όπως την στρατηγική υποβολής προσφορών, τη δομή της καμπάνιας και των λέξεων-κλειδιών, τους δείκτες απόδοσης κέρδους, καθώς και μακροπρόθεσμες στρατηγικές ανέλιξης.

ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα προγραμματίσουμε μια γρήγορη κλήση στρατηγικής. Εναλλακτικά, αν είναι προτιμότερο, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή skype.

0
100 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Επισκεφθείτε μας

Κεντρικά γραφεία
Ι.Τσαλουχίδη 16-20, Θεσσαλονίκη
Προβολή χάρτη

Γενικές ερωτήσεις

Κάνετε αίτηση εργασίας

Η Διαδικασία Ελέγχου Διαφημίσεων Google

Σας προσφέρουμε δωρεάν τον έλεγχο της καμπάνιας Google AdWords, έτσι ώστε να πάρετε μια χαλαρή γεύση του πώς θα είναι να συνεργαστείτε μαζί μας.

Τι εξετάζουμε με τον Έλεγχο διαφημίσεων Google;

Δομή λογαριασμού

Οργανώστε και ομαδοποιήστε τις ομάδες διαφημίσεων και τις λέξεις-κλειδιά με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από τη βαθμολογία συνάφειας και ποιότητας;

Στρατηγική στόχευσης

Πόσο καλά χρησιμοποιείτε τις επιλογές στόχευσης που έχετε και πώς μπορείτε να τις ρυθμίσετε καλύτερα, ώστε να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα;

Έκθεση / Ορατότητα

Πόσο διάστημα μέσα στη μέρα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας για τις πιο κερδοφόρες λέξεις-κλειδιά σας;

Στρατηγική υποβολής προσφορών

Χρησιμοποιείτε κατάλληλα τους τύπους αντιστοίχισης λέξεων-κλειδιών και υποβολής προσφορών;

Ρυθμίσεις λογαριασμού

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις λογαριασμού που μπορούν με λεπτό τρόπο να επηρεάσουν βαθιά τη συνολική απόδοση της επιχείρησής σας;

Αξιολόγηση προϋπολογισμού

Είναι επαρκής ο διαφημιστικός προϋπολογισμός της επιχείρησής σας, ώστε να μπορείτε πραγματικά να είστε ανταγωνιστικοί στον τομέα σας;

Το απόλυτο εκπαιδευτικό μάθημα διαφημίσεων Google

Παρακολουθήστε το τώρα!

Δείτε τις λεπτομέρειες του μαθήματος